Groenestein en Schouten Financiele Diensten Hypotheken voor uw hypotheek in Zandvoort
Ons advies is altijd getoetst aan actuele ontwikkelingen

Om de hoge eisen aan de kwaliteit van het advies, bij het financieren van uw eigen huis, te waarborgen hebben de gezamenlijke hypotheekaanbieders een landelijke erkenningsregeling ingesteld.

De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) is verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Alle Erkend Hypotheekadviseurs staan met hun werkadres in het SEH-register. Bij eventuele geschillen onderwerpt de hypotheekadviseur zich aan de uitspraak van de Geschillencommissie van de SEH.

Daarnaast neemt de SEH examens af voor adviseurs die dit predikaat willen bemachtigen en geeft hier ook certificaten voor uit. Om Erkend Hypotheekadviseur te blijven, moet men elk jaar verplichte educatie volgen om de kwaliteit en actualiteit te waarborgen.

Wij beschikken over een eigen Erkend Hypotheekadviseur voor uw hypotheekadvies. Het registratienummer van dhr. Leo Groenestein is 11748.

Wij hebben Erkend Hypotheek Adviseurs in dienst, zodat u gewaarborgd bent van kwalitatief hoog en actueel hypotheekadvies.

 

© Groenestein & Schouten Financiële Diensten | Ontwerp: Peggy Schouten | Technische realisatie: Coco Nuts Hosting