Groenestein en Schouten Financiele Diensten Hypotheken voor uw hypotheek in Zandvoort
Leo Groenestein en Peggy Schouten voor persoonlijke service

Voorheen gespecialiseerd in AEGON producten, is Groenestein & Schouten Financiële Diensten per januari 2007 voortgezet als een volledig onafhankelijke financieel dienstverlener, waarbij klanttevredenheid voorop staat. Dit houdt in, dat wij geen financiële bindingen hebben met verzekeringsmaatschappijen of geldverstrekkers en volledig vrij zijn in onze keuze van met ons samenwerkende verzekeraars en banken.

Wij bieden u alle verzekeringen onder 1 dak en streven ernaar uw centrale aanspreekpunt/partner te zijn op gebied van hypotheken, pensioenen, arbeidsongeschiktheid, vermogensvorming, levens- en schadeverzekeringen en aanverwante onderwerpen. Op deze gebieden hebben wij alle deskundigheid in huis om u concrete oplossingen aan te dragen, hierbij rekening houdend met uw persoonlijke situatie en keuzes. Dit doen wij voor zowel onze particuliere als onze zakelijke klanten.

Wij kenmerken ons met name door onze persoonlijke gebondenheid met onze klanten en flexibele openingstijden. Hiervoor komen onze adviseurs, op afspraak, persoonlijk bij u langs.

leo-hypotheken-verzekeringen-financieel-zandvoort-haarlem peggy-hypotheken-verzekeringen-financieel-zandvoort-haarlem

Leo Groenestein

Peggy Schouten

Voor het maken van een afspraak ons bellen of via onderstaande link uw gegevens achterlaten, zodat wij u benaderen.
Bel mij terug.

 

© Groenestein & Schouten Financiële Diensten | Ontwerp: Peggy Schouten | Technische realisatie: Coco Nuts Hosting